Nuffnang

Friday, April 5, 2013

Cuti panjang minggu lepas

Last Friday sampai Monday aku cuti sempena Good Friday and Easter Monday.  Friday and Saturday duduk kat rumah saja.  Mengemas apa yang kena kemas, and aku buat "taman mini" dalam rumah.  Go green punya konsep gitu.  
 

Ahad pulak, sangap sey duduk rumah saja kan? Apa lagi...weekend getaway lagi! Unplanned trip.  Ke Galway! 

Bumbung tu seolah-olah macam bangunan yang dah rebah tersembam ke bumi kan? 

Gambar-gambar kat bawah pulak...sekitar Galway City Centre :D 
Well, takdelah city centre sangat..just a small town...



Bergelora air ok! Angin kuat sangat masa ni.  Ni belum sampai kat Clift of Moher lagi...(Siapa tengok my Keek can see betapa kuatnya angin time ni..anyway, my Keek is ZaraDollah...promote sikit! ahakkkksss)



Siap ada Spanish Arch ok...Spinach Arch in Galway City :D


Ni pulak, amik gambo di Dublin...on the way ke rumah...gambo-gambo ni semua akan tinggal kenangan semasa aku di bumi Ireland ni...akan ku tinggalkan segala kenangan pahit manis di sini...wah gitu..


5 comments:

hunnybunny said...

cantek!!eh dah nk blk msia ke..ke cross ni?:p

Zara said...

hahahhahaha tak sampai lagi 3 tahun tau

H O N E Y said...

Hi Zara,

I baru nak start baca blog you. May I ask you a question?

You keje ke kat Dublin? And.. you look so young! Tak macam umur 33! Seriously.

Zara said...

hi Honey, yes I'm currently working in Dublin. And yes I'm 33-year-old masuk 34...auww really? maluuuuuuuuuu anyway thanks! and thank you once again for reading my blog.

Ernie Zuraida said...

miss u la beb... bila la leh jumpa nih.....