Nuffnang

Friday, April 5, 2013

Cuti panjang minggu lepas

Last Friday sampai Monday aku cuti sempena Good Friday and Easter Monday.  Friday and Saturday duduk kat rumah saja.  Mengemas apa yang kena kemas, and aku buat "taman mini" dalam rumah.  Go green punya konsep gitu.  
 

Ahad pulak, sangap sey duduk rumah saja kan? Apa lagi...weekend getaway lagi! Unplanned trip.  Ke Galway! 

Bumbung tu seolah-olah macam bangunan yang dah rebah tersembam ke bumi kan? 

Gambar-gambar kat bawah pulak...sekitar Galway City Centre :D 
Well, takdelah city centre sangat..just a small town...



Bergelora air ok! Angin kuat sangat masa ni.  Ni belum sampai kat Clift of Moher lagi...(Siapa tengok my Keek can see betapa kuatnya angin time ni..anyway, my Keek is ZaraDollah...promote sikit! ahakkkksss)



Siap ada Spanish Arch ok...Spinach Arch in Galway City :D


Ni pulak, amik gambo di Dublin...on the way ke rumah...gambo-gambo ni semua akan tinggal kenangan semasa aku di bumi Ireland ni...akan ku tinggalkan segala kenangan pahit manis di sini...wah gitu..