Nuffnang

Wednesday, January 30, 2013

Lone Pine Hotel Penang

Yes, I do love staying in Penang...Sangat suka, I love everything about Penang...kira tempat wajib pergi.  The food, the accomodation, the beaches and everything.  The people juga peramah.  

Ni nak citer tentang Lone Pine Hotel, Penang.  Dulu hotel ni under renovation.  Tapi itu dulu...alangkan manusia jua berubah, ini kan pulak hotel..hahaha (ada kena mengena ke?).  Perubahan ketara sebab hotel ni nampak lebih modern dan pada aku lebih best.  Lone Pine dulu pun lawa gak tapi nampak usang sikit.  But now is much better.  Serba serbi dibuat baru tapi masih mengekalkan ciri-ciri lama hotel ni iaitu, still in white paint.  Lawakan? Ala-ala English style zaman dolu-dolu, kira zaman colony dolu-dolu lah...


Welcoming drink


Memang spring ar! hehe





 Next destination? erm..Krabi? Phuket? or mungkin Bali lagi sekali? 

2 comments:

nqr said...

mohon up pic pakai bikini pls di tepi kolam. muahahhahahaha

Zara said...

hahahhahah itu aku tunjuk kat ko je ar hahhahaha aduii tak tahan gelak ok