Nuffnang

Wednesday, January 30, 2013

Cuti-cuti tahun lepas

Dek sebab nak bercuti lama time tu, sanggup beli this shoes by Aldo sebab berkenan sangat dengan pastel color in green gitu...almaklumlah time tu spring...tapi negara yang dituju bukan ada spring...summer sokmo muahahahahha


Bracelets by H&M...adui, pantang nampak tau bracelets or apa jenis jewelleries tau...pakainya bukan selalu pun ermmmm..PEMBAZIRAN!

Seksa gak bila bertumit tinggi bila terpaksa transit dan nak kena jalan jauh ke gate yang sepatutnya...Bila dalam flight je bukak kasut dan time dan pakai semula bila dah nak sampai, kaki kombang arggghhh seksa dan sakit ok! Sanggup je kan? sebab apa? Beauty is Pain!!! hahaha 

Nak sangat hat ni...dia kata, "We are going for holiday Mama and I need this hat desperately".  Desperate sangat kan? hehe


2013 Resolution:  Nak kena kurus...kurus...kurus...huwaaaa





2 comments:

nqr said...

oh my aku ada prob yg sama masa kaki kembang., wedges aku ketat! hahahahha

Zara said...

kaki kita mengembang kat Malaysia..because "your country" is hot...hahahhaha ada yang baling aku ngan telur ni bila baca ini statement..