Nuffnang

Tuesday, October 2, 2012

On the occasion of the 55th National Day of Malaysia

Adui...lama sangat dah tak update blog ni sejak ber'cinta' dengan Instagram ni hehe.  Last Thursday, Embassy Malaysia in Ireland sambut 55th National Day of Malaysia di The Shelbourne Hotel, Dublin.  Alhamdulillah, everything went smoothly.  Few weeks sebelum tu for sure busy dengan invitation cards, reservation itu ini dan segalanya.  Aku ni sekarang dah malas nak berblog actually tapi sajalah nak share pictures with my followers dan juga yang sudi membaca dan mengikuti perkembanganku di sini.  Wah ayat gitu...(apa ko ingat ko ramai pembaca dan peminat? Sudah jangan perasan ye Zara oiii hehe).  So enjoy the pictures yang tak seberapa ni ye kekawan blogger.  Cheers :D

 

Finger food

 



The LADIES

Oh no...why i look so chubby??? tidak tidak tidak!!


1 comment:

nqr said...

kat blog aku ada org komen cakap kau comel