Nuffnang

Tuesday, October 2, 2012

My current obsession

Tu ar, dulu my sis in law pernah pesan, kena kumpul sikit-sikit dinnnerware and kitchenware yang lawa-lawa ni.  Senang orang nak mai rumah.  Dulu aku suka benda lain.  Bab-bab dapur ni hampeh! haha 
But now? Since posting abroad ni, lainlah...it is a must to have a better range of dinnerware especiallynya.  Sebab nanti tak ada ar malu nak ajak orang datang rumah hehe
So, skerang ni, aku dah start kumpul sikit-sikit pinggan mangkuk kat umah.  Since kat sini we can get cheaper the branded one if compared in Malaysia.  Hence, why not? :D


Above pic:  Thanks to Mr. Google.  Then, edited by using Instagram

Dek kerana, teringin sangat nak bertea bagai dengan kekawan kat sini, makanya, aku menjebakkan diriku untuk membeli set tea seperti di bawah.  Kumpul sikit-sikit dulu.  Nak beli sekaligus, pokai pulak nanti kan? 

Malam tu, I was having tea with my beloved son, Ahmad...dia siap cakap, "Wow, lovely cup and saucer"

No comments: