Nuffnang

Friday, August 17, 2012

Voila Cafe

Dah lama teringin nak minum-minum kat cafe ni.  Voila Cafe nama diberi.  Manjang je terlepas kalau lalu depan cafe ni.  So, last few days pergilah minum kat cafe ni.  Memang lawa interior design cafe ni.  Kiranya my first impression on this cafe dari luar memang betul.  Wow, lately ni my instinct, my impression on people ke, or anything betul sokmo.  my 6th sense sudah bertambah baik? hehe 

 
 Oh lilies.  My flower!

Latte+homemade scone+butter+raspberry jam

Homemade scone ni memang sedap! 
(Ok, camana ko tak gemukz Zara oiiiii)

No comments: