Nuffnang

Tuesday, June 12, 2012

PERWAKILAN's Trip to Northern Ireland, Part II

We went to the Lace Museum which is located at Bellanaleck, Co. Fermanagh, Northern Ireland on 9th June 2012 (Saturday).
(Description on the museum:  The Museum is a private collection belonging to Rosemary Cathcart which houses approximately 700 exhibits, illustrating all the five main types of Lace which were made in Ireland. On display are Wedding Dresses, Wedding Veils, Shawls, Parasols, Collars, Baby Bonnets, Christening Gowns, Flounces, Jackets and many more items. The exhibits can be split up into five categories: Irish Crochet Lace, Youghal Needlelace, Inishmacsaint Needlelace, Carrickmacross Lace and Limerick Lace
Source:  http://irishlacemuseum.com/Museum/Museumpg.html).
Memang banyak ar lace kat museum ni.  Ada gak yang for sale.  Tapi harga melampau-lampau ar pada aku.  The lace jacket pun can cost about £1500 pada aku tak berbaloi.  Lagi baik pergi ke Bandung.  Jenis lace apa yang korang nak.  Siap lace warna-warni lagi ada...pastel colours gitu.. Argghh tiba-tiba rindu plak nak ke Bandung.  Sebab nak borong kek Kartika Sari yang sedap bangat tu.  Time pergi ke Bandung dulu tu, dek sibuk sangat mengset rambut, sampai tutup sudah kedai kek tu.  Last-last beli gak kek tu tapi kat airport tapi for sure harga berlipat ganda.  

 
 Members of PERWAKILAN Dublin


Bersama YBhg. Datin Nor Azizah Nawi, Pengerus PERWAKILAN Dublin



2 comments:

Y@ZeD@ said...

ala, bestnye!!
rindu nak g jln2 ngn perwakilan jugak...

The Joker said...

Comel cik Zara...