Nuffnang

Tuesday, June 12, 2012

Antara calon menantu ahakkss

Adui, comeynya lah si Arisya ni.  Anak EO aku kat sini.  Kulit dia mak aiiii...halus mulus..mata dia, bulat and x macam mata Melayu ok.. dah macam mata Irish.  wah gitu..Ni lah antara calon menantu aku ni..wkakakak..statement memang tak boleh blah ok

Si Arisya kepenatan sampai tertido.  Oh, i miss sangat bau baby... Nak baby gak.. tapi apakan daya, husband pun tarak..huwaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

Y@ZeD@ said...

dah besar arisya!!! tp asal badan dia nmpk susut??

owhh, stetment yg last sekali tu xleh blah yek... hahaha....

Zara said...

haha..statement last tak boleh blah ye? yelah, ku sedar kan sapa diriku ahakksss..si Arisya baru baik sakit..tu yang susut, btw, itu kasut yang Aida bagi time dia lahir dulu..