Nuffnang

Monday, May 28, 2012

Si mata sepet kesayanganku

Aku jadi rindu zaman anak aku kecik-kecik.  Dengan mata dia yang sepet, muka putih melepak (well, dia ni muka je putih..badang kaki tangan semua lebih gelap..mungkin pasal kecik-kecik kena cahaya lampu direct kot..yelah sebab penyakit kuning yang serious gitu hehe).
Kalau ke mana-mana dulu, ramai yang tanya...father si Is ni Cino ke. Yelah, sebab mata dia punyalah sepet.  Tak ikut aku pun.  Argh..how time flies kan? Pejam celik, pejam celik dah 10 tahun anak aku.  Banyak betul pengalaman yang aku lalui dalam membesarkan anak aku ni.  Mana mungkin kalau aku nak hidup tanpa dia di sisi aku kan? adui, tetiba sayu plak hati ni.  Nanti, satu hari, mama nak suruh Is baca blog Mama ni.  Suka, duka, kehidupan mama.  (Walaupun takdelah banyak cerita tentang my personal life kan...hehe)
Apapun, i miss those moments...


Now, you are big brother already my Ahmad Iskandar...

1 comment:

Mrs Pretty In Pink said...

apa id instagram u babe??? nk follow. me (gyena)