Nuffnang

Thursday, March 1, 2012

My talented son :D


Ada je masa lapang, si Is akan melukis. Suka benar dia lukis kartun especially nya Naruto. Lawa plak tu. Sebab kalau aku, dulu time sekolah, cikgu suruh lukis orang mau orang lidi je aku lukis. Almaklumlah, tak creative langsung aku ni. Bila part ujian/periksa lukisan time dolu-dolu aku selalu je dapat D. Itu pun dah kira baguslah D tu hehe. Oh sungguh memalukan :P




Si Is lukis ni time kat sekolah. Dia kata, itu cikgu dia. Lukisan ni pun cikgu dia siap tampal kat board. Bangga bercerita ngan aku yang lukisan dia, his teacher put on the board bagi kekawan nampak kata dia. :D




6 comments:

gee ryder said...

kreatif ni! mmg talented...
aqeel skg suka gak melukis tapi suma rupa kartun hehe

JieJ said...

Hai Zara..salam perkenalan.

Terer Is melukis kan..

p/s: Nervous pulak nak drop comment ni..hehe..

Zara said...

Hi Gee, xpe, biarkan je dia nak melukis. Budak terror melukis ni bagus, depa creative and good for their right brain kalau tak silap..hahaha apapun, it's good to see them creative :D

Zara said...

Hi JieJ, salam perkenalan..lor awat nervous? hehe i tak makan orang..kekekeke

Lisa Hz said...

may i know how old is that triple I?

impressively imaginative iskandar?!

Zara said...

Hi Lisa, he will turn 10-year-old on this coming 12th of April :D