Nuffnang

Wednesday, March 14, 2012

ATV Malaysia

Memang dari dulu aku berhajat nak bawak ATV (all-terrain vehicle). Dari info yang one of my fren in Malaysia, ada satu adventure company provides this service. Adventure Park ini dikendalikan oleh ATV Fun Adventure Marketing dan ia terletak kat Kampung Kemensah, dalam 4.6 km dari Zoo Negara.


ATV Adventure Park ni ada menawarkan pelbagai pakej yang bersesuai pada budget dan kemampuan dari segi mental dan fizikal kepada sesiap yang berminat untuk menaiki kenderaan ini. So, silalah layari website yang berkenaan bagi mendapatkan maklumat terperinci mengenainya.


p/s: cilok dari website ATV Malaysia

Kata Hati:
Kalaulah dapat balik Malaysia, macam-macam nak buat ni...macam-macam nak makan huwaaaaaaaaaaa

Link

5 comments:

JieJ said...

Syok juga aktiviti ni kan Zara. Kena cari geng..heheh..

BTW, I dah khatam dah blog u Zara..heheh..nice one!

Y@ZeD@ said...

bile rindu dublin je dtg jenguk sini :(

eh komenggg xde kene mengena ngn entry! hahaha.... spring dah kan?? nti blk msia, joms mkn2.. nk g jepun mmg x sempat kot :))

Ayu Katerina said...

balik 28 hari rasa mcm balik sehari je babe.. semua nk dimakan.. nk dibuat nak dicuba.. yet time sgtlah limited.. anyway inilah perasaannya duduk luar.. kekekekeke :D

Zara said...

Hi JieJ: wah khatam dah ek? tq tq tq..terharu i tau.. ada gak yang baca my blog kekekkee
tu arr ada geng baru best..amacam? mau join i nnt? hehe

Aida: aah dah spring tapi as usual, jacket ttp kena pakai..u know the weather kat sini kan? kekkeke
Ala, we all pun rindu u tau.. setiap kali lalu Sandymount, we all dua mesti cakap, rindu u huwaaaaaaaa
Nak g Jepung tak sempat ek? short trip je arr lagu tu ahakkkss

Ayu: aku pun membayangkan perkara yang sama apa yang ko bgtau..tapi bila balik sekali sekala ni best..rasa dihargai gitu oleh keluarga dan kekawan ahakkksss

gee ryder said...

my husband pegi ngan kawan dia aritu. dia kata best!
memula nak bawak i sekali tapi dah pregnant daaa...
tapi bila dgr citer dia naik bukit 90 darjah terus jadi :p
kalau nak pegi kena pilih pakej lain kot.