Nuffnang

Wednesday, February 29, 2012

Yeah, it's Spring

Aku suka sangat pokok. Tak kira lah pokok berdaun hijau or pokok yang ada bunga. Dulu time kat kampung, aku siap buat mini nursery. Jual pokok-pokok, jual tanah yang dah ada baja, jual pasu, dan macam-macam lagi lah. Kira macam supplierlah gitu. Siap dapat harga berniaga lagi. So, baru-baru ni aku beli beberapa pasu untuk pokok bunga apa ntah nama bunga ni, aku pun tak tahu. Beli sebab it's spring now and aku rasa murah plak. So, aku letak pokok-pokok baruku ini kat dapur. Few days later, dah ada keluar bunga. Excited ok! Bunga yang in pink tu ada bau...bau wangi...sukanyaaaaaaaaaaaa :D

Before


After a few days, bunga dah kembang...sukanyaaaa

No comments: