Nuffnang

Sunday, February 19, 2012

Malaymoviesfull


Thanks to Malaymoviesfull..aku dok melayan Malay movies je bila ada kat umah..pantang ada di rumah..hehe (dalam iPad tu dok layan Ariana Mikhail..geram plak ngan Ariana..ish..ngada tau dia tu..hehe). While si mamat kecik tu, dok melayan Running Man dia, kartun Jepun, kartun Korea arr..suka sangat Korean punya story...dah macam Korean Wannabe je aku perasan..aku satu benda aku tak faham apalah yang kelakarnya Running Man tu..dia boleh gelak sampai cam menangis lah..anak oh anak..


muka aku kusyuk giler dok melayan Gemersik Kalbu marathon sampai habis gitu hehe
"oh Aqasha..ensemnya ko" kata aku dalam hati..

1 comment:

Azuan said...

oit cetak rompak ni! tapi dimaafkan kot sebab di negara perantau! haha