Nuffnang

Thursday, February 9, 2012

Leggings bukan Sejenis Seluar!!!



Hehe..aku gelak sakan tengok dokumentari ni ok...the translation tu tak boleh blah..
ok, kepada rakan-rakan di luar sana anggaplah apa yang cuba disampaikan dalam dokumentari ini sebagai peringatan. Kadang-kadang tu, kita tak perasan leggings ni jarang sebenarnya especially bila korang pakai baju yang pendek lalu menampakkan buttock kalian. Kan ke pelik especially bila korang bertudung. But, it doesn't meant ianya tak pelik bila korang tak bertudung.

Apapun, the conclusion is...leggings bukan sejenis seluar.
So be careful ok kekawan di luar sana. Dokumentari ini juga memberi peringatan kepada diri sendiri.

Nota Kaki: Sharing is caring :D

2 comments:

gee ryder said...

kalau pakai baju singkat dgn legging mmg burukla haha

Zara said...

kan? hehe