Nuffnang

Wednesday, February 29, 2012

Japanese wannabe plak

Last Saturday, lepas je si Is abis belajar main drum, aku ngan dia ke Dundrum Shopping Centre sebab nak layan movies marathon ngan Is. Booked ticket online siap-siap, lepas tu banyak plak masa lagi. Si Is nak makan sushi pulak walhal sebelum keluar rumah dan makan nasi bagai. Memang dia kuat makan sekarang ni. So, we all makan kat Yo!Sushi. Memang anak aku ni dah macam Korean & Japanese wannabe je aku rasa.



Si Is and his dorayaki


Prawn Tempura


Dorayaki


Aku pun tak tau kacang apa ni...sedap :D

5 comments:

amick said...

kacang tu nama edamame...tiap2 kali aku makan sushi mesti order...sedap bila makan panas2 heheh

Uglylass said...

owh kat sana also can get jap food. ok la tu. eh madam, can i hev ur email? ada benda nak tanya sikit la. personal sket. hehe. dun worry i tak hantar spam ok. :) thanks sooo much!

Zara said...

senang gak..mmg banyak Japanese restaurants sini..my email is zara1009@gmail.com

Ayu Katerina said...

bukang kacang peas ke cik d? hahhahaa

Naddy Abdul said...

Edamame bean