Nuffnang

Wednesday, February 1, 2012

Drum :€

Baru-baru ni aku masukkan Is class belajar main drum. Erm..why must drum? Aku pun tak ada
jawapan untuk itu. Mungkin pada aku, character si Is yang pada aku Is ni lebih sesuai untuk bermain drum. Susahlah nak explain. Mungkin naluri keibuanku itu yang membuatkan aku berfikir sedemikian rupa. Wah gitu...ahakkkss
So, cikgu dia ajar sekali macamana nak baca musical note tu. Yelah, kalau tak tau nanti camana plak dia nak main drum kan? hahaha
Setakat ni, the progress Alhamdulillah. Is cepat belajar yelah budak lagi kan? Bukan nak minta dia jadi pemuzik. Tapi cukuplah sekadar basic. Music and arts are good for brain. So, why not?

No comments: