Nuffnang

Sunday, February 19, 2012

adalah terperasan sikit...hehe

Sebelum ni, ada few members kata muka aku cam Nora Danish..(ouccch..relax, aku tetap sedar diri aku ye hahaha) tapi aku buat donno jek..ada satu kejadian kat pasar malam di Jalan Tar time membelek2 barang yang dijual kat salah satu stall di sana, budak yang jual tu tegur aku, "Akak, muka akak ni macam Nora Danish arr.." aku yang tergamam..gulppp, terus je jawab, "oh ek? tq tq" sambil berlalu pergi..paisey kot..and adalah perasan sikit time tu..time tu je ye hahaha. Then, baru-baru ni, ada wife local staff kat sini, cakap..."Z, muka Z mmg ada iras Nora Danish arr..cuba tengok ni.." sambil tunjuk gambo si Ariana dalam Ariana Mikhail..aku gelak je
kali ni dah x rasa apa sebab sebelum tu mmg dah few people were saying the same thing...
apapun, aku tetap sedar diri..siapalah diri ini..oppsss

2 comments:

hunnybunny said...

da sma gk la sis..expecially that picture...:p

Uglylass said...

ada iras sikit :p