Nuffnang

Wednesday, January 18, 2012

need to know...

hi guys, ada tak sesaper tau mana nak cari benda ni kat Malaysia??? the Masquerade Mask?

4 comments:

mizzura said...

last year bln 11 pergi toyrus klcc dekat bhg ceruk sgt ada benda2 utk party ni termasuk masquerade mask etc. kalo dari entrance dia belah kanan..

satu lagi kat ceruk gak..kat pavi..actly nk cr surau so trn ke basement nmpk ada kedai kecik utk party...but sorry no idea mana...basement mn..

input yg ni tak mmbantu tapi mcm xsilap kt s alam dekat deret rhb sek 9..i guess..sekali imbas je nmpk..anw...sorry kalo wrong input..but at least u ada keyword utk cari kay :-)

Mrs Pretty In Pink said...

order kt dear azelea...dia ada buat benda ni, even tho design lain pun muley...try tgk this link http://dearazalea.blogspot.com/search/label/photobooth

murah je set dia lebih kurang rm25 ada 8 piece of custom designs

Y@ZeD@ said...

eloo, sila pegi jengah kedai partyshop.ie kat donnybrook tu ek.. if dari simpang church tu afta stadium rugbi donnybrook je, dkt2 dgn donnybrook fair..

semua masquerade, dressess, mask and everything bout party ada di situ! x perlu hokeh suh org msia post2 bagai :)

*owhh, i miss dublin so muchhhhhhh!! i mis u too....

Zara said...

Mizzura&Gyena: tqvm for the info :D
Aida: si Atip yang nak usha ni..last2 ngan akak sekali terjebak kekekek...huwaaaa miss u too tau!!!