Nuffnang

Tuesday, January 3, 2012

iPad Cover by Tommy Hilfiger



Sebelum Christmas last year, aku adalah pergi usha barang-barang yelah Year End Sale kan?
Aku dah memang berkenan with this iPad cover. Normal price was €45, after discount 30% hari tu jadi €31.50. Aku memang dah nak amik hari tu, lepas tu decided not to sebab nak try tengok kat London. Lepas balik London, aku pergi ke butik Tommy Hilfiger ni kat Dublin, siap bawak iPad ni sebab nak tau boleh masuk tak iPad aku yang memang dah ada cover ni...sekali tu boleh masuk and tanya harga...the new price is €22.50. Perghhhh punyalah happy gilerrrrrrrr hehe...aku terus angkatlah apa lagi..Limited edition plak tu...nice kan?

3 comments:

Cik Aja said...

ughhh untungnyerr masa akak datang balik tuh makin murah..u're so lucky okayyy.. =)

Zara said...

tu arr kan? rasa cam nak beli extra lagi arr..just in case nak bagi present kat orang kan? hehe

zafi said...

aiyoooo murahhnya... i bought for mahal sikit... nak beli lagi dah habis...