Nuffnang

Monday, January 23, 2012

I love baking i think hehe


Yes i do love desserts, makanya kena arr berjinak-jinak dengan "baking" kan? hehe
Last Sunday, ke bookstore dan terjumpa these books. Hopefully lepas ni aku akan lebih rajin buat desserts. Tak ada lah beli instant flour je lagi pas ni ye. Alamak, tapi aku tak beli mixer lagi. How? Jenuh arr plak nanti nak uli tepung guna tangan. Kalau ada mixer electric should be better kan? Erm...

2 comments:

Mrs Pretty In Pink said...

nanti dh try sila kongsi recipies..nak jugak buat

Y@ZeD@ said...

wahhhhhhhhh... lps ni, x perlu la beli tepung segera di tesco yek :P