Nuffnang

Monday, January 30, 2012

Akhirnya

Alhamdulillah...pencarianku siang tadi lepas jam 5.00 petang tidak sia-sia. Mujur bossku ada function, tepat abis waktu kerja je aku terus berdezup ke Grafton Street sebab nak ke Aldo almaklumlah jam 6.00 petang je kedai-kedai kat sini akan tutup. Sampai-sampai je kat tempat parking, terus park kereta dan dengan meredah hujan, aku terus ke Aldo. Sampai Alfo aku terus tunjuk sales assistant kat situ kertas yang aku print on the description for few boots yang aku nak. At last, bila tengok material boot yang aku dah berkenan tu dan setelah tanya SA tu kulit apa boots tu,ternyata memang bukan dari pig skin hehe. Dengan sale yang ada saki baki, akhirnya pencarian boot ku tamat. Hoorayyyyyyy...i'm happy gilosssa