Nuffnang

Thursday, December 22, 2011

negara kincir angin



Aduhai, bila nak buat entry time g Amsterdam on last April ni???giler banyak photos have been taken hehe
Amsterdam memang sangat lawa...especially during spring..sebab terkenal dengan tulips yang warna-warni gitu...dan juga..terkenal dengan "red light district" ahakkkkssss

Kata Hati:
mesti kena pergi lagi Amsterdam ni..bila bila bila???

7 comments:

Ayu Katerina said...

kalau tidak tahun depan aku dh sampai spt plan kite hihihhi tapi rezeki Allah utk aku skrg.. :) maybe dia soh bawa baby jln sama hihihihi

Nadiah said...

Oh my....I miss Amsterdam.Sempat tinggal (Amsteveen ) disana semasa husband akak berkerja with KLM Airlines.

Very nice country tapi orang Dutch ni a bit snobbish kan.

Azuan said...

Hahaha Amsterdam memang best, masa zaman muda dulu pergi Europe transit dekat AMS, semata2 nak pergi Red Light District, hehe

Zara said...

Ayu: tak pe, tunggu baby besar dulu kita pergi k..

Kak Nadiah: betul kak..memang very nice country..yup yup Dutch people cam tu skit hehehe jom jejalan Europe kak :D

Azuan: mesti WAJIB pergi RLD tu especially bagi adult kan? kekekeke

gee ryder said...

pergh! bestnye!!!
cantik betul view dan modelnya juga ;)

Zara said...

hi Gee..view tambah cantik bila spring..terkenal ngan tulip hehe..oppss tq tq..blushing sudeee

blog-tips-kurus said...

saye hanya mampu tengok gmbr you n berangan golek2 kat tulip tu je la. huhu!