Nuffnang

Monday, December 12, 2011

Ireland :D


Ireland, hampir setiap hari akan hujan. So, kalau keluar rumah, jangan lupa bawak payung sekali. Cuacanya unpredictable...i meant, kalau kita rasa cam x perlu nak pakai jacket bila keluar rumah, sebab at a very first place kita rasa macam tak berapa sejuk, jangan buat hal...sebab nanti, bila angin sepoi-sepoi bahasa muncul, sejuknya ya amat..usah diungkapkan hehe
Sekarang ni, dah masuk winter tapi snow tak muncul-muncul lagi. Kalau last year, time macam ni memang snow dah turun dengan lebatnya. See, bumi pun dah penat...climate change kan sekarang ni, so cuaca jadi tak menentu. Kesian kat bumi :(


Mode: Fireplace has been activated.

2 comments:

plain.dessert said...

Hi Zara,
Nice blog here and ur stories too, of course! :)

So, is it a good day to visit Dublin on maybe 3-5 Jan 2013?

Just wanna a quick trip..

hope to hear from u soon!

Thankssss!!!!

Zara said...

Hi u..sorry for my late reply..erm, dublin during that date? susah nak ramal sini lah u..selalu hujan..heehee tapi kalau datang je ok saja..nama pun tourist..bila lagi nak merasa kan? hehehe so gamble saja k :)
cheers