Nuffnang

Monday, December 12, 2011

Garrett Popcorn and Tentang Dhia


Stock Garrett popcorn aku dah abis...sebab tu ar citer Tentang Dhia aku dah tertinggal tiga episod...popcorn kat sini tak sedap, tawar! Perghh, sambil layan citer Tentang Dhia sambil makan popocorn Garrett ni memang terbaik...tak sedar satu balang besar abis ko telan ye Zara oiiii??? hehe mana tak makin berisi bagai dipam-pam gitu...pastu, salahkan makanan..bukan salahkan diri sendiri sebab makan..makan dan makan saja..btw, esok pavlova cake plak, top of it with mixed berries...will be made by the Chef from Four Season Hotel gitu...his speciality memang dessert saja..it costs me €15 dengan loyang bulat 7 inches. So nantikan what is my comment on the pavlova cake ye... :D (can't wait...........)

Nota Kaki:
I understand that Garrett baru je buka outlet dia kat Malaysia...so jelossss ok :)

2 comments:

mizzura said...

last time g universal studio kt singapore nak beli tapi tak sempat ramai orang..bile dah kat klcc..tetiap minggu singgah..pun tak sempat2 lagi..

Zara said...

I heard kat klcc que panjang..hehehe..apapun, popcorn Garrett ni mmg sedap..u should try :D