Nuffnang

Thursday, December 15, 2011

Di kala winter...



Sweet corn yang sedap dimakan begitu saja time masih panas2 di kala winter...perggghhh..terbaik..dah macam beli kat pasar malam sey


cucuq ikan bilis cicah sos cili dari Malaysia + sweet chili sauce yang dibeli di sini..
yummmmmmy

Nota Kaki:
Ada lagi makanan yang sedap dimakan di kala winter ni...contohnya, daging masak blackpepper, tomyam soup, any soups yang dihirup time masih panas...air panas kosong pun sodap diminum di kala winter ni..hehehehhe

6 comments:

Nadiah said...

Masa akak tinggal diAmsterdam during winter dulu paling suka minum hot chococalte sebelum gosok gigi sambil tengok snow turun...heaven!

Zara said...

ye ye..hot chocolate pun terbaik bila time sejuk ni..bila akak nak datang Dublin ni? can show u around hehe

Azuan said...

saya yang tak winter ni pun tgk makanan ni sedap! hahaha

Zara said...

Azuan: ala, if compared to Msia..kat sana boleh tunjuk je..kat sini kena buat sendiri semua kekekekke btw, how are you?

Cik Aja said...

sedappp laa tgk jagung !
*meleleh air lior

Zara said...

pergi cari kat pasar malam..nanti baby keluar meleleh air lioq kekekkee