Nuffnang

Monday, October 10, 2011

practice menebas :D

Weekend yang penuh bermakna, last Saturday i have done with memotong rumput kat belakang umah, no more rumput yang menyemakkan mata dan kepala aku setiap kali aku berada di dapur dan melihat keluar dari jendela dapur umahku..pergh ayah..cannot go!!!
Ahadnya plak Kak Hanum ajak g driving range, untuk belajar "menebas". Is lah yang paling enjoy sekali, asyik dia je yang pukul bola golf hehehe takpelah, sian gak kat dia..x ada sangat activities di sini muahaahaaaa





Kak Hanum & myself


Gaya tetap ada..mutu? kkekekeke







tunjuk ajarku Sifu :D


Kata Hati: semakin "mencintai" Ireland, x sabo nak ke Fota Wildlife @Cork plak...la la la

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 comments:

Ayu Katerina said...

ececeee cam ada makna je jatuh cintak tu ahakss!!

Zara said...

opppss ahakkss :D

.:Mama Dhia:. said...

amboi...main golf tu..hebat.. is leh jd pemain golf cam tiger woods la pas ni..

Zara said...

Siti: ala, gi driving range pukul2 bola je hehe

gee ryder said...

tetiba rindu gak nak pukul bola masa keje kat club golf dulu huhu...

gian tau!

Leen ^___^ said...

uuuuuu tak menahannn Iz. Keep it up bOy!

Zara said...

Gee: awat x teruskan je? hehe
Leen: tu ar kan? beria dia..we all sakit2 tangan..while him dok pukul non stop..kekekkee