Nuffnang

Tuesday, October 11, 2011

Jalan-jalan cari teh tarik :D

Life's too short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't...
ok, mari kita makan pavlova cake with love...love..love..dulu ye. hehe

Actually aku ke Herbstreet Cafe located at Hanover Quay, Grand Canal Dock, Dublin 2 ni saja suka2 ingat nak minum teh tarik ke almaklumlah kat sini sekarang ni hujan sokmo...dengan angin autumn yang kuat..sangatlah teringat if pekena teh tarik sure sodap hehe
Bila masuk cafe tu, tengok menu x ada plak teh tarik..tup2 terpandang PAVLOVA CAKE..huwaaaaaa suka giler ok...tu yang ordered pavlova cake ngan coffee ice.. good combination..terbaikkkkk..i likeeeeee :D
Pavlova cake kat sini is much2 better dari yang aku penah cuba kat Siam Thai Restaurant dulu. Nampak gayanya, pencarian pavlova cake ku di bumi Ireland sudah berakhir...hehehe


Nota Kaki:
Cozy place, need to go again :D

Kata Hati:
I'm happy now la la la

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Uglylass said...

delicious! opss tumpang komen. such a nice blog u have here. :)

Zara said...

hi there..yup yup indeed :D
btw, tqvm for visiting my blog