Nuffnang

Monday, September 5, 2011

Rugby boots

Mencari rugby boots for Is. Aku teruja with the colors. It costs €35 and I can get Canterburry. Kalau kat Msia mau aku berkira2 nak membelinya hehe. Ada lah gak membeli baju Canterburry kat The Curve tu. Kalau tak cecah RM200 for the T-shirt/shirt, jangan haraplah nak dapat this brand k.

Lawakan? terasa nak main rugby plak hehe

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

.::Lynn::. said...

rindu, rindu, rindu.... kamu

nqr said...

lawa giler!!!aku nak paksa qyum join rugby gak la. hahaha

Zara said...

Lynn: rindu, rindu, rindu kamu juga sob sob sob...kim salam Mama k :D
Qis: paksa jgn x paksa beb..bukan senang nak dapat join rugby di usia muda..ahakkssss