Nuffnang

Saturday, September 3, 2011

Misi mencari bags...


Went to Brown Thomas Shopping Mall located at Grafton St. Dublin sebab nak mensurvey harga designer's bag..went to Chanel, LV, Gucci, Prada. Berkenan kat bag Chanel Wine 2.55 flap bag tapi pulus x ada hahaha. It costs €3.4K tolak VAT €530. Erm mmg lawa bangat ok!!!Gile sekejap ngan Aida time tu hehe xpelah,berangan je arr.




Malamnya terus tanya kat Datin (Ambassador's wife) ttg Florence and Butik Chanel di Rome. Almaklumlah, Datin sebelum ni di Rome.






Kata Hati:
Erm, x dapat beli bag Chanel, beli bag Prada sudahlah since i don't have bag Prada lagi hehe terus tengok flight ke Florence tau ahakkkss
And lagi..ada few promoters tegur i was wearing nice hijab..(bkn puji aku lawa berhijab) itu pun dah buat rase hati nak pakai for good..doakan ye..InsyaAllah..Amin :D


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 comments:

Ayu Katerina said...

pe lagi.. online tudung lawa2 skrg ...alhamdulillah.. :)

Zara said...

tu arr tu..baru tgk online dah rambang mata hehe

amick said...

hehe tak pe slow2, aku dulu pun liat jugak masa nak start pakai tu...ada hari gile aku blow rambut lawa2 kuar rumah x pakai tudung, but now alhamdullilah baru lekat selalu :p

Mya said...

insyaAllah. amin.

Zara said...

Dhira: kan? aku pun baru nak berjinak hehe
Mya: InsyaAllah. Amin :D

Sella Shahbudin said...

good start babe....and yes, u look good in hijab.... ;)

Zara said...

Sella: tq tq..doakan ye..aku teruja tengok hijab2 online ni :D