Nuffnang

Saturday, September 3, 2011

Halal Subway in Dublin


Yeah yeah dah ada Halal Subway in Dublin..dekat plak ngan tempat kerjaku..yezza. Well,aku x suka sangat makanan Subway ni, tapi bolehlah daripada x ada kan?hehe pasni kalau ada KFC and McD halal kat sini berbululah si Qis and Ayu sebab kat tempat depa x ada hahaha (ketawa jahat!)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Ayu Katerina said...

lg 3 tahun kot baru wujud kfc tu hahhahahahah nyampah!

Zara said...

hahaha x mungkin lagi 3 tahun baru ada..kot2 akhir tahun ni sbb sini senang dapat ayam halal..ahakkkss kalau ada, syok giler..hari2 aku tag ko nnt kat fb k muahhhhhaaaaa

nqr said...

benci ko!

Zara said...

Qis: usah begitu ye bu hahahha