Nuffnang

Thursday, September 8, 2011

Fareeda Scarf


Flyer/Pic kat atas ni aku copy dari: http://www.fareedascarf.com/ (Laman web rasmi Fareeda Scarf - tolong jangan saman saya sebab saya cilok pic ni ye...ni dalam usaha mempromosikan Fareeda Scarf gak ni..hehehe)

Teruja aku tengok Fareeda Scarf ni, lawa2 ok walaupun harganya mahal gak pada aku. Tapi kalau lawa, apa salahnya kan? Kalau boleh nak semua hehe i loikeeeeee

5 comments:

Ayu Katerina said...

jom borong!

Zara said...

borong? jom jom
(apakah anda juga mau berhijab???)

Ayu Katerina said...

borong je dulu kasi lengkap kekekeke

nqr said...

budak pompuan tudung soft pink tu anak kwn aku.. dia jual tudung fareeda.. dah 3 aku beli babe.. memang sedap pakai wei.. cantik pun cantik!

Zara said...

kira berbaloi arr ek beb wpun mahal? if laghu tu..confirm kena beli ni hehe