Nuffnang

Friday, August 26, 2011

Nuffnang punya hal

well, saja je arr letak Nuffnang advertisement kat blog ni. Dulu my fren, Ernie tolong buatkan. bebaru ni baru perasan ads tu hilang...so, hari ni baru buka and letak semula. Last ads ni ada last July..diam tak diam, dah ada RM61 dalam account Nuffnang aku..hahaha suka gitu..yelah, dapat duit kan? nampak gayanya, bila dah duit dalam account tu cam bertambah, baru cam ada semangat nak update blog ni.. no wonder mmg ada bloggers boleh jadi kaya. erm..mana tau hasil duit Nuffnang ni bley beli bag Chanel impian aku...ahakksss (terkedu semua...mimpilah ko Zara, update blog pun ntah apa2..hehe)

Nota Kaki:
Pasni nak rajin2 update bloggggggggggggg yakin boleh Zara :D

1 comment:

dorrysweetie said...

hai zara, singgah sini..kte dh setahun guna nuffnang tp br ade rm26..hii