Nuffnang

Thursday, August 25, 2011

mood apa sekarang??raya ka??

sekarang ni, nak kata mood raya sangat idak juga...tapi dok malas je buat kerja..well, banyak kerja skrg ni..preparation for National Day yang akan dibuat on middle of September tapi kenapalah malas sangat rasa ni? help! anyone help me
ok, minggu ni baru nak buat kuih raya boleh?? first time nak buat kuih raya ok..selamanya ni kuih tunjuk je ahakksss xpelah, at least ada..kalau x jadi kuih raya aku, aku pergi Tesco beli muffins je hidang kat para tamu..wakakka (dasar pemalas ok!)...x pun, amik kuih kat Malaysia Hall sempena Rumah Terbuka nanti (itupun kalau ada lebih ye yang)
Kalau kat sini raya on 30th August, ok sangat2. Janganlah raya 31st August sebab si mamat kecik tu naik sekolah 31st August. Biarlah dia kumpul duit raya dulu. Bagi semangat naik sekolah :D

No comments: