Nuffnang

Monday, August 22, 2011

lobster...lobster...

These lobsters, it costs me €5 each. Memula rebus dulu, then baru grill letak butter. Si Iskandar yang makan banyak. Mamanya beralah je lah hehe. Dia pun dah bagitau semalam, "Mama, nanti kita beli lobster lagi ye"...
Aku kalau kat Malaysia, makan lobster ni kat Kota Kinabalu je. Sebab sana murah... murah pun tak murah lah..seekor dalam RM 80 rasanya..well, bukan aku yang beli di sana. For sure orang belanja makan kan? hehe
Dengar-dengar di Semenanjung, kalau tak cecah beratus RM for one lobster, memang tak sah. So, memang idaklah ye nak perabis duit beratus just for the lobster...ahakkksss




- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

Nadiah said...

Zara,

I love lobster cook with chesse.
You should try.

Zara said...

hi Nadiah,
yes, yes..one of my fren told me that i should cook with cheese too :)
tq tq
btw, do u have blog?

Nadiah said...

Salam Zara,

Maaf I don't have blog :-(

gee ryder said...

pergh! sedapnye lobster...
i pernah makan sekali jer dkt victoria station...mmg beratus huhuh

Zara said...

hi Gee, kan? hehe tapi sure sodap kan?

Nadiah: As Salam, hi..i'm interested to get to know u better...how ye? do u have facebook?

Nadiah said...

Zara,

May I gave your email add?Nanti I email you ya.

Send my regards to Is.

Zara said...

zara1009@gmail.com :D sure, i'll send yr regards to Is..

nqr said...

terliur... nanges kuat2 la cenggini!