Nuffnang

Thursday, August 25, 2011

i thought u are my fren forever...

Entry ni ditujukan just buat seseorang...kalau dia baca entry ni (aku tau dia mesti baca blog aku punya..) dia faham2 sendirilah entry ni ditujukan just for dia..(xmau bgtau lelaki ke perempuan).

i really thought u are my fren forever...hakikatnya? dia hanyalah seorang yang talam banyak muka, well...yes...i trusted dia so much...my mistake was...TELLING dia about this one story..yang pada aku, perlu ke dia nak bercerita hal tersebut sampai tersebar cerita tu...siap memang orang lain bagitau.."cerita ceritu bla bla ni disampaikan oleh dot dot dot"...well, u have promised me not to tell anyone..termasuk buah hati dia..dan lagi best, cerita tersebut memang diberitahu kepada dia seorang saja di Malaysia!!! so, memang sahih dan confirmlah dari mulut dia kan??? Ish, marah betullah aku...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lepas ni, mati hidup semula pun aku x mau anggap dia kawan aku lagi.

morale of the story:
NEVER GIVE YOUR SECRET TO ANYONE, BECAUSE IF YOU CAN'T KEEP IT TO YOURSELF, DON'T EXPECT OTHERS TO...ingat tu Zara!!!

I WANT FRIENDSHIP NOT FRIENDSHIT...

5 comments:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

Zara, jangan ever tell anyone a secret to keep, because it will one day eat yourself. It's a self-reminder as well. Cheers!!!

Zara said...

Hi u..yup yup noted...tqvm :D

gee ryder said...

sakit hati jer ada kawan camni kan...ingatkan dah kenal dia betul2..

Zara said...

yup Gee..sangat sakit hati..tu arr kena lebih hati2 lepas ni :(

nqr said...

yayang...aku penah reka satu cerita and nak perangkap seseorang dgn cerita aku tuh... akhirnya mmg sah dia pembawa cerita... haihhh...