Nuffnang

Sunday, August 28, 2011

Compact Powder C's Brand

Selama ni pakai compact powder SK-II, tapi sebab sini tak ada jual..makanya terpaksa ar bertukar pada si C ni. It costs me €56 kat sini. Terus convert tau and called Kak Nony yang berada di Geneva sekarang tanya berapa dia beli compact powder Chanel time kat Msia sbb seingat aku baru RM180..tp ni dah setahun lepas sebelum harga bebarang si C ni naik..Kak Nony terus cakap kat aku,dik jgn convert..kalau convert mmg mahal..hehe tau,tp saja nak convert wakakka
Kalau betul kat Msia lagi mahal nnt, mmg aku beli je stok kat sini nnt untuk bawak balik Msia hehe


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Ayu Katerina said...

aku masih setia dgn mac sbb kt sini agak reasonable

Zara said...

aku MAC punya lipstick masih babe :D sini pun agak murah..Euro 17 je (cam harga Maybeline kat Msia..)

nqr said...

aku pon pakai mac lagik... lambat nau nak abis bedak aku ni

eUphoRia lady said...

haaa... zara... kalau nak balik sini belikanla aku powder C n lipstick MAC tu ya... =)

Zara said...

Qis: mmg lambat bedak muka nak abis beb..tambah lagi kat sini x make up wakaaka (natural beauty gitu)
Anie: takat powder n lipstick nak aku bawak balik no hal..barang2 besar susah skit coz aku kena transit at one country baru bley ke Malaysia. tu yang leceh skit hehe