Nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

R.I.N.D.U


Rindu nak tengok DVD filem-filem Malaysia sesama sambil makan potato crisps brand Walkers, pastu masing-masing berebut...
Rindu nak main kat park sesama...

Rindu nak main tembak-tembak air kat luar rumah sesama...abis baju basah semua...


Rindu nak masak sama-sama pastu time makan berebut-rebut...


Rindu nak bagi itik-itik kat Herbett Park makan roti expired dan dah ada kulat wakakkaka...
Rindu nak pergi jejalan yang drive about 3 to 4 hours pastu patah balik ke rumah...
Rindu nak pergi makan kat Nyonya Restaurant pastu berebut ayam goreng...
Rindu nak pergi tengok wayang then beli ice cream Ben & Jerry's pastu tak habis makan...


Rindu nak jalan-jalan City Centre pastu kena balik rumah naik bus sebab car park closed already rupanya time nak ambil kereta...
Rindu nak belajar buat air carrot susu...


Rindu nak main wii sesama...



Rindu bila balik rumah makanan dah siap terhidang...
Rindu bila balik rumah dari kerja ada orang yang menanti kepulangan kita...
Rindu nak dengar cerita rekaan tentang "Si Jimmy"...
Rindu nak posing sakan, pastu masing-masing xmau kalah dengan aksi-aksi bergambar yang macam-macam karenah...



- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

nqr said...

saya sangat sangat paham!!!

Zara said...

two thumbs up!!!

Ayu Katerina said...

kekekkekkekeke

Zara said...

panjangnya kkekekekke ko ayu oii :P