Nuffnang

Thursday, July 28, 2011

pink chairs



Pics: Ikea Dublin website :D

last week ke Ikea, pastu, nampak plak pink chairs yang ada macam-macam jenis. Lawa sangat...saja nak beli untuk letak kat luar rumah kalau ada tetamu yang nak lepak kat luar rumah..bila summer ni, colourful products pun keluar sama. kena beli gak ni sebelum autumn..hehe Ikea ni, bab kalau nak perabiskan duit memang pandai (chet, patut salahkan diri sendiri yang tak pandai control nafsu nafsi dari membeli belah...opppps)

Kata Hati:
yes i do love Ikea's products walaupun ada seketika bila teringat, aku benci dengan Ikea, meatballs kat Ikea...opsss

No comments: