Nuffnang

Thursday, July 28, 2011

pengalaman mengajarku

ok, hujung minggu ni banyak benda nak kena cari contohnya, ribbon for gifts, wrapping papers yang menarik, boxes yang lelawa jugak...just in case nak guna time ada visit kat office ni. tak adalah baru nak terkocoh-kacah mencarinya kan? hehe
apapun, pengalaman mengajarku...

nak pergi usha suits seluar untuk kerja juga..almaklumlah, seluar lama-lama dah x boleh pakai, manjang londeh...(opss, mak dah kurus hehe). banyak dresses and skirts je yang boleh dipakai...hehe

No comments: