Nuffnang

Saturday, June 11, 2011

Strawberry je pun :P

My colleague bought one pack of strawberry dan aku makan dengan selambanya makan camtu je. Sbb aku rasa dah manis kot while others said masam sikit. But for me, it just nice. They said, gaknya sbb aku mmg dah manis kot. LOLs part tu aku nak gelak. Tp tertanya gak dalam hati, betul ke aku nampak "manis"? Hahahha ok, nak gelak sakan!!!

Three pics below x ada kena mengena dengan entry ni;



- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: