Nuffnang

Saturday, June 4, 2011

Nasi lemak daun pisang gitu :D

Jangan tak percaya, ini first time aku buat nasi lemak. Aku bila masakan yang gunakan santan ni, mmg tak pernah buat before this. Dulu kat Malaysia kalau rasa teringin nak makan apa, mmg cari merata. But since stay sini, makanya pandai2 sendirilah ya.. Hehe
Ok, today our breakfast is nasi lemak..nasi lemak daun pisang lagi :D
Daun pisang ni aku dah lama beli, beli kat Asia Market then letak kat freezer tu yg tahan lama tu. Daripada beli tak guna, aku guna buat bungkus mg first nasi lemak ever...auwwww





- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

mizzura said...

looks yummeh! nasi lemak is one of my fav food :-D

Cik Aja said...

wowwww !
nmpk sedap smblnyer..
merah menyala..
mesti sedap..

.::Lynn::. said...

peh... kagum betul!

Zara said...

Mizzura: :D
Aja: rasa ada kureng skit..tp ok arr hehe
Lynn: people changed..hahahha