Nuffnang

Thursday, June 9, 2011

Makan2 @Aida's

Aida plak buat makan2 on 25th May for Atip yang nak balik Malaysia. Lepas kerja gak acara makan2 tu. Tu yang cakap ngan Aida sekali nak buat surprise birthday for Is. Ala, x adalah surprise sangat pun, just nyanyikan lagu for him reramai dan bagi present. Itu je pun. Patut dah buat lama, but since ada beberapa halangan, makanya terpaksa ditunda. So, the best opportunity nak buat adalah kat umah si Aida. Kira tumpang rumah arr ni. hehhehee




Sambal tempoyak & sambal belacan perggghhh


Kek pisang by Atip
Dadih by Atip
Our dessert gitu

Monop0ly for children :D

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

gee ryder said...

mc da mmg rajin buat makan2...

sedapnye nampak kek pisang tu..

Zara said...

aah..dia mmg rajin buat makan2 gitu :D

memang sedappp..my niece buat arr tapinya :)