Nuffnang

Wednesday, June 1, 2011

Cake Sale

Baru lepas bertungkus lumus buat muffins for Cake Sale sekolah si Is ni in aid of his class trip on 15 to 17 June. Jualan cake tu adalah salah satu cara agar dapat mengurangkan kos yang perlu dibayar oleh parents.
Well, sebenarnya tak adalah bertungkus lumus sgt pun, as usual aku beli instant flour for muffins hehe


Kata Hati:
Seronok gak buat cake ni ek? Petang nanti nak buat puding roti plak :D
- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: