Nuffnang

Sunday, May 22, 2011

My fridge magnet collection

Aku terpaksa beli these 2 magnetic boards sebabnya fridge kat umah aku ni pintunya kayu..attached skali ngan kabinet dapur gitu. Sebab tu collection of my fridge magnets x boleh letak kat fridge dah :D
Aku beli magnetic boards ni kat Ikea hari tu. Collection yang ada dah nak penuh boards, erm..macam nak kena beli lagi je ni ;)


Fridge magnets yang mempromosikan Malaysia juga tidak ketinggalan :D

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

magnetic board kat ikea warna merah, ya? nakkk beli jugak la :-)

cantik your brick wall, i suker :-)

Zara said...

Hi..yes yes..i beli kat Ikea :D
anyway, tq for visiting my blog :D