Nuffnang

Wednesday, May 11, 2011

Monopoly - Irish Edition

Aida tunjukkan aku jalan ke Blanchardstown Shopping Centre last few weeks, yelah, nanti kalau dia balik for good, kesian aku sangap x tau mana nak pergi..hehehe so, aku rasa oklah kot kalau lepas ni nak pergi ke sana sendiri. Sementara x beli lagi GPS kan? kenalah tau cara manual :D

Antara yang dibeli time tu, Monopoly Irish Edition. Punyalah excited si Is nak main. Location paling mahal dalam Monopoly ni is Shrewsbury Road (our place!!). So, Is dah main few times with his fren, James, depa dua sure berebut nak beli Shrewsbury Park ni...hehe macam-macam karenah.


Sampai je umah Aida, terus si Is ajak main monopoly. So, si Yazed, kawan Aida named Rai dan aku terpaksa arr melayan si Is...aku jadi banker je. Si Is bankrap, apa lagi menangis sedih arr sebab kena bayar mahal kat si Yazed coz asyik terkena kat tempat Yazed jek..habis terpaksa bergolok bergadai, jual semua harta..hehehe lawak je rasa...aduii hai kekekeke

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: