Nuffnang

Wednesday, May 11, 2011

Kalau dah keluar tu...

Kalau dah keluar rumah tu, semua nak kena keluarlah kan? dengan duit, tenaga, minyak keta etc..hehehe

Konon je kata nak window shopping, last last, for sure terjebak punyalah...huhu

At first, saja try dress ni. Bila dah tengok pakai cantik je, apa lagi? hati dah berbelah bagi..beli ke tak? beli ke tak? last2 teruja dengan potongan harga dari hari asal, amik gak arr..tapi, lawakan? hehehe


Ok, kasut ni aku tengok kat Clarks. Price €65. Tak ada discount sebab new arrival. Bila disarungkan ke kaki je...adui, punyalah lembut, sedap di pakai...Velvet gitu..tapi aku tak beli sebab x ada budget..hehehe

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

jelita78 said...

aduhhhhhhh
cantiknyaaaa CLARKS merah tu beb!
betul.. betul..
i pon akan terjebak gak..
but for €65, errkk.. telan air liur je laaaa...