Nuffnang

Sunday, May 8, 2011

@Ikea Dublin

I've been to Ikea Dublin twice :D. The latest one was on last Saturday. Ikea kat sini biasa kul 8.30 p.m. sudah tutup ok...punyalah tak seronok. Well, bukan Ikea je, mana2 shops pun...yang buka sampai lewat malam pubs je arr hehe

Bercerita pasal Ikea, mesti akan terjebak punya. Betul tak? Samalah ngan aku. Yang pada mulanya hanya nak cari few things, then bila dah sampai dan tengok macam2 tu, few things can be so many things..adui mak aiii mesti cam tu arr!!!bilalah nak mula menyimpan duit ni Zara oiii???

Is bersama Aunty Aidanya merangkap
Mrs. GPS or Pemandu Arah pada hari itu :D

Ok, part sedih..huwaaa nak baby lagi :D

Posing dah cam anak bujang je Is ni :D

Nice pic captured by Is :)


Part paling wajib: Berposing untuk pic hasil penyopingan :P

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

nqr (qistina) said...

babis tau posing sedey tuh.hahahhahaa

Zara said...

hahhhaa...kan? ngada je sangat tu ahakkksss