Nuffnang

Monday, May 2, 2011

Favourite bus stop :P

If si Qis ada favourite bus stop, aku pun ada gak kat sini...hahaha bila masa malas nak drive ke City Centre, i preferred to go there by bus. Ditambah dengan parking yang mahal during public holiday, makanya kami lebih selesa naik bus saje

Dah pandai dah si Is bergambo :)


Nota Kaki:
Memang kami x kan sempat duduk kat bus stop ni, sebabnya bus cepat sampai. See, betapa efficientnya public transport derang :D

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

nqr (qistina) said...

hahahahhaha.menghanjengs aku ekkk..kekekeke... bus stop korg lagik lawoooo

Zara said...

hahhaha..saja arr kan? asyik ko je ada pics ngan bus stop faveret..LOL
lawa ek? ok arr kekkekee