Nuffnang

Thursday, April 28, 2011

Time flies :)

Cuti panjang selama empat hari yang lepas sempena cuti Good Friday on last Friday and Easter on last Monday, aku mengambil kesempatan mengemas rumah. Dok mengemas2, terjumpa pics lama2 Iskandar. Time dia kecik lagi. Adui, aku siap cakap apa kat Is, "Is, mama rindulah kat budak kecik dalam gambo ni..." Seriously, keinginan nak ada baby lagi especially baby girl semakin membuak2 sekarang ni. Bak kata one of my fren, Qis..rindu nak bau baby gitu hehe. Tapi, apakan daya kan? X ada jodoh and rezeki lagi. InsyaAllah, ada jodoh, ada rezeki dari Allah, pasti dapatkan? so, sabar ye Zara :D



Kata Hati:
Time flies, umur semakin meningkat, anak semakin besar. Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah kerana dikurniakan amanah yang tidak ternilai harganya...AHMAD ISKANDAR.
Is, mama sayang sangat kat Is :((

2 comments:

nqr (qistina) said...

comel giler iskandar kecik2..tembom lak tuhhh...

beb, bau baby best laaaa

Zara said...

tu arr tu beb..geram jek tgk..
dahlah mata sepet cam anak cino LOL

kan? aku rindu nak bau baby.. :((